Aventura vara

Evenimente

Aventură vara

Ofertele de aventură de vară adresează grupurilor de prieteni, familiilor şi firmelor (outdoor team building) oferind programe complexe de la 1-3 zile panâ la 10 sau chiar mai multe zile. 
La cerere organizăm programe și în alte locații şi cu alte programe decât cele amintite mai jos. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați.

Numărul minim de participanţi este de 6 persoane, în cazul în care sunt mai puţini participanţi se plăteşte preţul integral pentru 6 persoane.

În preţuri sunt incluse minim 3 activităţi (de ex. rafting, caiac, canyoning, rapel, tiroliana) şi se schimbă în funcţie de activităţile adiţionale incluse în programul stabilit. Asigurăm echipament profesional, instructaj şi ghidaj pentru toate activităţile enumerate mai sus.

În preţ nu este inclus: tranport la faţa locului, masă, cazare, etc.

Rezervări şi informaţii:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0747835624, 0745397557

Alegeţi una dintre locaţii şi programe: 

Aventura in Hasmas

Imprejurimile Cheilor Bicazului ofera posibilitati extraordinare pentru a practica catararea, si alte activitati cu coarda, cum ar fi tiroliana sau rapelul. Vizitarea canionelor din zona ne va oferi o aventura de neuitat.

Canioning

Defileul Jiului ne oferă nenumărate posibilități de a petrece timpul liber. Fie că ne dăm cu barca de rafting, caiac sau ne aventurăm într-un caiac vom avea parte de aventură ce ne ajută să uităm de stresul de zi cu zi.

Contact

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Parteneri

Echipamentele folosite de Outdoor Experience sunt furnizate de către:

 Caiac-shop.ro