Rachete de zăpadă

Evenimente

Locații: Munții Hășmaș, Munții Călimani

Activități: schi de tură, ture cu rachete de zăpadă, cățărare pe gheță, speologie

Dificultate: Începător-avansat, conform cererii clienților

Număr minim 3 persoane, maxim 8 persoane.

Preț: 69 euro/pers. TVA inclus

Ce asigurăm noi? Echipamentul (schiuri de tură, piele de focă, clăpari, bețe de schi, echipament pentru cățărare pe gheață, rachete de zăpadă) și serviciul ghizilor.

În preț nu este inclus transportul, cazarea și mesele.

Ce să aduceți? Îmbrăcăminte corespunzătoare anotimpului (pantaloni și geacă de schi, mănuși, căciulă, etc.), ochelari de schi sau de soare, set de haine de shimb pentru cazul în careîn timpul turei ne udăm. Mâncare pentru masă pentru ambele zile.

 

Program: 

Ziua 1.

Dimineața ne întâlnim la Gheorgheni de unde pornim spre Pasul Pângărați. Aici ne parcăm mașinile, distribuim echipamentul și ținem instructajul pentru tura cu schiurile. De aici pornim cu schiurile spre Paitra Lunaș (Ciofronca) acesta fiind obiectivul unde trebuie să ajungem în acea zi. Distanța e cca 10 km dus-intors. Tura se termină în aceeași loc de unde am pornit, de unde ne deplasăm cu mașinile la Lacu Roșu unde ne vom caza.

Ziua 2. 

Dimineața pornim de la Lacul Roșu spre vârful Ucigașului cu rachetele de zăpadă. Ajunși pe vârf putem admira vârfurile Suhardu Mic, Mar, Licaș, etc. După o scurtă odihnă putem pleca spre locul unde ne vom cățăra pe gheță la partea estică a cheilor bicăjelului. Ajunși aici putem să luăm masa, bem un ceai cald între timp ce prietenii încercă acest sport. După masa ne întoarcem la Lacu Roșu.

Programe alternative pentru oricare dintre cele 2 zile: tură mai lungă cu rachete de zăpadă în ambele zile, tură de 2 zile cu schiurile spre Hășmașu Mare-Piatra Singuratică- orașul Bălan, speologie în peștera Șugău, construire și dormit în iglu, etc.

Contact

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Parteneri

Echipamentele folosite de Outdoor Experience sunt furnizate de către:

 Caiac-shop.ro