Ture caiac și canoe

Ture caiac, canoe

Turele de canoe sau caiac se desfăşoară de obicei pe Mureş şi Olt pe secţiunile cu curs mai lent într-un cadru natural deosebit. La cerere organizăm ture de canoe oriunde în ţară.

Pentru a participa la ture vă rugăm să ne contactaţi cu cel puţin 5 zile înaintea turei.

Ce putem asigura noi: caiace, canoe, padele şi pagăi, veste de salvare, corturi (la cerere). Asigurăm transportul bagajelor.

Ce să aduceţi cu voi: costum de baie, sandale sau un alt încălţământ, care nu este alergic la apă, haine de shimb, sac de dormit, izolir, spirit de aventură, etc

Când vorbim despre Dunăre toți se gândesc instantaneu la Delta Dunării. O tură de caiac sau canoe pe parte Dobrogeană a Dunării e la de frumoasă și palpitantă ca și o tură în Deltă.

Canoe pe Olt

Oltul este unul din cele mai frumoase râuri în stare aproape naturală din țară. În cursul unei ture putem observa natura (multe specii de păsări, castori, etc) și chiar putem să ne oprim să vizităm unul din multele biserici fortificate săsești.

Canoe pe Mures

Recomandăm acest program mai ales familiilor cu copii sau persoanelor care caută liniștea și vor să se relaxeze în mijlocul naturii vâslind.

Contact

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0745397557

Parteneri

Echipamentele folosite de Outdoor Experience sunt furnizate de către:

 Caiac-shop.ro