Ture

Evenimente

Dacă vrei să descoperi râurile repezi din țară, noi vă stăm la dispoziție cu echipament, experiență și entusiasm!

 

Echipa noastră are probabil cea mai mare experiență din punctul de vedere al râuriolor repezi din țară. Am vâslit pe mai mult de 20 de whitewater și lista va fi mai lungă din an în an. În fiecare an organizăm expediții în țară ca să vâslim pe râuri noi și să adunăm informații despre ele.

Turele de whitewater kayaking le organizăm în funcție de dorințele și nivelul de pregătire a participanților. O tură poate dura numai câteva ore sau putem merge la o expediție de mai multe zile, pe râuri diferite.

Câteva opțiuni de ture:

1. Râuri pentru începători: organizat pentru cei care nu s-au mai dat cu caiacul sau au puțină experiență. Râuri de gradul I-II ca Mureșul, Bistrița, Arieșul, Bistrița Aurie, Crișul Repede, Vișeul, Oltul, Nera etc.

2. Aventură pentru caiaciști avansați: Pentru cei care deja se dau pe râuri de dificultate II-III. Ture pe Jiu, Buzău, Bâsca, Rebra, Lăpuș, Putna, Vaser etc

3. Best for the Best: Râuri și creekuri serioase pentru caiaciști cu adevărat experimentați, clasă WW III-IV. Râuri: Cerna, Rebra, Bâsca Mare, etc

4. Ture mixte pe râuri cu dificultate crescătoare.

Prețurile turelor de caiac variază între 30 și 50 euro/tură/pers/zi în funcție de numărul de participanți și dificultatea râului.

Prețul include: echipamentul (caiace creek și river runner Dagger și Exo, padele, neoprene, veste de salvare, încălțări, căști de protecție) și serviciul ghizilor.

La cerere putem organiza transportul, cazarea, mesele, adică tot ce ține o aventură de vâslit de mai multe zile.

Dacă este nevoie, turele se pot organiza în așa fel încât să fie și un curs de caiac pe ape repezi.

Contact

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Parteneri

Echipamentele folosite de Outdoor Experience sunt furnizate de către:

 Caiac-shop.ro