Aventură în natură

Evenimente

Imprejurimile Cheilor Bicazului ofera posibilitati extraordinare pentru a practica catararea, si alte activitati cu coarda, cum ar fi tiroliana sau rapelul. Vizitarea canionelor din zona ne va oferi o aventura de neuitat.

Locaţie: Muntii Hasmas

Nu este nevoie sa aveti experienta in domeniu pentru a participa la aceste programe. Va trebuie doar putin spirit de aventura si veti simti senzatii pe care inca nu le-ati cunoscut. Traseele vor fi alese intotdeauna in functie de nevoia si conditia fizica a participantilor.

Tiroliana
Uneori denumita zip line, se refera la traversarea peste o deschidere naturala (vale) prin alunecarea pe o coarda. Aceasta este o experienta care presupune curaj, ofera foarte multa distractie si buna dispozitie.

Rapel
Presupune coborarea prin alunecare de-a lungul unei corzi, a unor stanci sau versanti care sunt prea abrupti si prea periculosi ca sa fie coborati in mod normal.

Canioning
Îmbrăcați în costume neopren se parcurge un sector de chei pe jos, inotand în albia pârâului sau coborand pe cascade cu ajutorul corzilor. De multe ori se poate face baie in bazinele formate sub cascade sau se poate aluneca in albie ca pe dobogan.

Program:

Ziua 1
Ajungem la valea Bicajelului (8 km de Cheile Bicazului) unde tinem instructajul, impartim echipamentele (hamurile, castile, carabinerele, etc) si incepem cu catarare. Ajunsi pe culme coboram cu tiroliana pe cealalta parte a canionului, de unde putem cobora in rapel.

Ziua 2
Dupa noapte petrecuta in cort sau in pensiunile din apropiere ne indreptam catre cheile Bicajelului sau la canionul Laposului, unde vom parcurge cheile imbracati in echipament special din neopren. De multe ori ne vom opri sa facem baie, sa sarim in apa sau sa coboram in rapel pe cascade folosind corzile montate.

In program se mai poate include si speologia, vizitand Pestera Sugaului.

Preţ program 2 zile/pers:  79 euro, grup minim 6 persoane

Contact

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Parteneri

Echipamentele folosite de Outdoor Experience sunt furnizate de către:

 Caiac-shop.ro