Túrák

Események

23 máj. 2019
10:00AM - 05:00PM
Curs caiac pe ape repezi nivel I si II
03 júl. 2019
08:00AM - 05:00PM
Curs caiac pe ape repezi pe Soca in Slovenia

Ha szertned felfedezni Románia vadvizeit kajakban evezve, mi segíthetünk. Rendelkezésedre állunk a felszerelésünkkel, helyismeretünkkel, tapasztalatunkkal és nem utolsó sorban a vadizek iránti lelkesedésünkkel.

 

Csapatunk az egyik legtapasztaltabb vadvizek terén, több mint 20 romáiai folyón eveztünk már és listánk evről-évre bővül. Minden évben felfedezőexpedíciókat szervezünk, melyek során még meg nem ezevett folyókat térképezünk fel.

Vadvízi kajak túráinkat a résztvevők felkészülési szintje és elképzelése függvényében szervezzük meg. Lehet csak néhány órás egy túra vagy akár többnapos, több helyszínes is.

Néhány variáns:

1. Kezdők folyói: azoknak ajánljuk, akik még nem eveztek vagy kis tapasztalattal rendelkeznek. I és II-es nehézségű folyók: Maros, Aranyos, Sebes Kőrös, Néra, Aranyos Beszterce, Beszterce, Visó, Olt stb.

2. Haladó kajakosok kalandja: azoknak, akik már II-III-as szintű folyókon tudnak evezni. Folyók: Zsil, Bodza, Baszka, Lápos, Rebra, Putna, Vasér stb.

3. Best for the Best: komoly III-IV-es szintű folyók és patakok tapasztalt evezősöknek. Folyók: Cserna, Rebra, Nagy Baszka, Gilort stb

4. Vegyes túrák, novekvő nehézséggel.

Vadvízi kajak túráink ára 30-50 euro/fő/nap a résztvevők számának, folyó nehézségének és a túra hosszának függvényében.

Az ár tartalmazza: professzionális felszerelést (Dagger, Exo, Waka kajakok, evező, neoprén, sisak, mentőmellény, hullámkötény stb.), túravezetést és fotókat.

Kérésre biztosítani tudjuk a szállítást, szállást és étkezést is.

Kajaktúráink tanfolyamszerűen is megszervezhetők, profi oktató segítségével.

Hírlevél

Signup to get exclusive offers and other discount from us by joining our newsletter program.

Kapcsolat

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0745397557

Partnerek

Az általunk használt evezős felszerelések beszállítója a: