Túrák

Események

No events

Ha szertned felfedezni Románia vadvizeit kajakban evezve, mi segíthetünk. Rendelkezésedre állunk a felszerelésünkkel, helyismeretünkkel, tapasztalatunkkal és nem utolsó sorban a vadizek iránti lelkesedésünkkel.

 

Csapatunk az egyik legtapasztaltabb vadvizek terén, több mint 20 romáiai folyón eveztünk már és listánk evről-évre bővül. Minden évben felfedezőexpedíciókat szervezünk, melyek során még meg nem ezevett folyókat térképezünk fel.

Vadvízi kajak túráinkat a résztvevők felkészülési szintje és elképzelése függvényében szervezzük meg. Lehet csak néhány órás egy túra vagy akár többnapos, több helyszínes is.

Néhány variáns:

1. Kezdők folyói: azoknak ajánljuk, akik még nem eveztek vagy kis tapasztalattal rendelkeznek. I és II-es nehézségű folyók: Maros, Aranyos, Sebes Kőrös, Néra, Aranyos Beszterce, Beszterce, Visó, Olt stb.

2. Haladó kajakosok kalandja: azoknak, akik már II-III-as szintű folyókon tudnak evezni. Folyók: Zsil, Bodza, Baszka, Lápos, Rebra, Putna, Vasér stb.

3. Best for the Best: komoly III-IV-es szintű folyók és patakok tapasztalt evezősöknek. Folyók: Cserna, Rebra, Nagy Baszka, Gilort stb

4. Vegyes túrák, novekvő nehézséggel.

Vadvízi kajak túráink ára 30-50 euro/fő/nap a résztvevők számának, folyó nehézségének és a túra hosszának függvényében.

Az ár tartalmazza: professzionális felszerelést (Dagger, Exo, Waka kajakok, evező, neoprén, sisak, mentőmellény, hullámkötény stb.), túravezetést és fotókat.

Kérésre biztosítani tudjuk a szállítást, szállást és étkezést is.

Kajaktúráink tanfolyamszerűen is megszervezhetők, profi oktató segítségével.

Kapcsolat

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Partnerek

Az általunk használt evezős felszerelések beszállítója a: