Maros-természet

Események

No events

Este raftingul periculos?

Ca orice sport extrem raftingul prezintă unele riscuri, dar cu echipament adecvat, îndrumați de ghizi cu experiență este cel mai sigur sport extrem, care se practică în număr mare.

Cum să mă îmbrac?

În cazul în care vrei să te ne alături la o tură se rafting vei vrea să fii pregătit în totalitate. Nu vei avea nevoie decât de un costum de baie şi eventual un tricou de preferat lycra. În zilele însorite va fii binevenit o şapcă, remă de protecţie solară şi apă de băut.

Mă voi uda în timpul raftingului?

Da. Raftingul sau caiacul este un sport nautic în cele din urmă. Deoarece apele sunt învolburate trecem pe valuri peste praguri, este normal că primim stropuri de apă. Dar nu vă faci grij căci noi vă dăm costume şi încălţări din neopren ce vă va proteja de frig şi de eventuale loviri.

{phocagallery view=switchimage|basicimageid=1|switchheight=480|switchwidth=640|switchfixedsize=0}

Am nevoie de experienţă ca să fac rafting?

Nu aveţi nevoie de nici o experienţă să puteţi participa la turele noastre de rafting. Turele noastre sunt concepute în aşa fel încât şi cei fără experienţă să poate să vină şi să se simte extraordinar. Gizii noştrii experimentaţi (atestaţi IRF) de fiecare dată înaintea turei vă explică technica de vâslire şi vă v-a ghida în timpul turei.

Trebuie să fiu fit?

Raftingul şi caiacul este un fel de activitate sportivă aşa că DA necesită mişcare. Deplasarea în direcţia dorită depinde numai de cei care stau în barcă însă acest lucru nu este dificil. Aceste ture nu sunt competiţii de fitness şi nici concursuri. Dar în cazul în care sunt mai multe bărci deodată pe apă încercăm să le ţinem cât se poate de aproape una de cealaltă şi le dictăm o viteză asemănătore. 

Trebuie să ştiu să înot? Barca poate să se răstoarnă?

Dacă trebuie să fii înotător? Răspunsul este DA categoric. Deşi toată lumea primeşte vestă de salvare şi căşti pentru protecţie, însă aceste accesorri nu sunt deajuns. Nu este necesar să fii un înotător priceput dar în cazul în care barca se răstoară să poţi înota la mal. La întrebarea: barca poate să se răstoarne răspunsul este tot Da. Ghizii noştrii experimentaţi au participat lacursuri de salvare pe ape repezi şi sunt atestaţi de Federaţia Internaţională de Rafting vă vor ajuta să ajungeţi în cât mai scurt timp nevătămaţi în bărci sau dacă acest lucru nu este posibil la mal. 

Bacsisul este inclus în preţ?

Nu este inclus în preţ. În cazul în care consideraţi că ghidul dumnevoastră a fost imformativ şi v-a ajutat să petreceţi clipe neuitate vâslind atunci puteţi să-i mulţumiţi prin a da bacsis. Ghizii noştrii petrec mult timp antrenând şi participând la cursuri de dezvoltare pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de turele noastre în siguranţă şi în voie bună. 

Kapcsolat

OUTDOOR EXPERIENCE
Outdoorexperience logooffice(at)outdoorexperience.ro
tel: +4 0747835624, +4 0757287639

Partnerek

Az általunk használt evezős felszerelések beszállítója a: